söndag, augusti 12, 2007

Berörd

Kollade på videorna här nedan med Sri Sri Ravi Shankar från CNN, en från myspacetv & en från youtube. Blev berörd.

Har träffat honom några gånger. Är tacksam och glad över det.

Vad är det som är så speciellt med Sri Sri? Vet inte. Det behöver upplevas och är säkert olika för olika personer. En gång för några år sedan när jag var i Art of Livings Europeiska Center i Södra Tyskland flockades folk efter honom. Jag satt och skrev email och förstod inte varför alla var så angelägna om att träffa honom och fortsatte skriva. Strax efteråt fick jag en känsla av att jag ville gå och träffa Sri Sri. Det var märkligt. Alldeles innan tyckte jag att det var löjligt hur alla sprang efter honom. När jag gick upp för trapporna i centret kände jag hur mitt hjärta slog som jag aldrig känt det slå förut.. Jag hann bara säga hejdå innan jag skulle åka därifrån men minnet av hur mitt hjärta slog finns kvar.

En annan gång, senast jag mötte Sri Sri, var nere i Rishikesh i Indien i slutet av februari i år. Jag stog och diskade och kände hur det rörde sig lätt och skönt uppe på mitt huvud när jag såg Sri Sri som kom, hejade och gick förbi mig.

Vill du ta del av kunskapen som Sri Sri sprider världen över? Här är hans reseplan. Kortfattat är det kunskap och erfarenheter om hur vi människor kan leva pigga, nöjda och tillfredställda genom att andas, meditatera och vara till nytta/service för andra. Art of Living kurs del 1 är 6 dagar i rad, cirka 3 timmar per dag. Under kursen lär du dig enkla och kraftfulla verktyg som du kan använda dagligen hemma för att höja din energinivå och minska stress. Vi har uppföljningsträffar på Stora Nygatan 15 i Göteborg varje onsdag kväll kl 18.00-20.30 då alla som vill kan repetera och göra övningarna vi som lärde oss på kursen tillsammans.

Nästa gång det är Art of Living kurs del 1 i Göteborg är den 27 september - 2 oktober och nästa gång i Malmö är den 30 augusti - 4 september. Lärare i Göteborg den 27/9 - 2/10 är Anna-Karin Pettersson och i Malmö den 30/8 - 4/9 är det Hanna Larsson. Leif Nilsson och jag assisterar dem. Kolla http://goteborg.artofliving.se/aktiviteter.php för mer info.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails