tisdag, april 10, 2012

YES!+ Yoga, Empowerment & Service

Hej alla, hej du som läser detta! Du är en av få, än så länge, lyckligt lottade i Scandinavien som fått vetskapen om och möjligheten att ta del av Art of Livings YES!+ kurs - Yoga, Empowerment & Service Plus.

Hundratals, tusentals unga studerande, arbetssökande och professionella mellan 16 och 35 år har haft kul, utmanat sig själv och dragit nytta av de tekniker och förhållningssätt som lärs ut i YES!+ kursen världen över.

Just nu pågår en YES!+ kurs på Stanford Universitet i USA med 36 deltagare, i Sao Paulo, Brasilien med 40 deltagare, i Indien med hundratals deltagare och över hela Europa likaså: http://yesplus.orgwww.yeswecan-clp.org.

Förra vintern var jag i Bangalore i Indien. Jag fick då en känsla och en stark vilja att göra en glädjerevolution i Scandinavien. Statistik säger att självmord är den vanligaste dödsorsaken i Sverige för män mellan 15-24 år och att någon tar livet av sig var 6 timma i Sverige!!!

Jag känner, vill och önskar starkt att vi i Scandinavien tar chansen och använder oss av den upplyftande kunskap som finns i Art of Living och YES!+ kursen. Jag vill inte att vi här i Scandinavien hamnar på efterkälken när det gäller entusiasm, kreativitet, positivitet och gemenskap som skapas i en stor våg av förändring och förbättring som sker över hela jordkotet, just nu.

Det är så enkelt. De flesta länder har visat vägen, hur vi kan leva nöjda, glada, inspirerade, kreativa, ansvarsfulla, samverkande och entusiastiska.

Vad kan vi göra för samhället här i Scandinavien? Vad vill vi förbättra? Hur kan vi vara till nytta för oss som bor och lever här?

Vill du vara med i YES!+ teamet i Scandinavien? Kom och gå nästa YES!+ kurs med oss!

Ring, messa eller maila intresseanmälan till mig: jack.johansson@artofliving.se - 0703054565

Registrering: www.artofliving.se/yesplus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails