lördag, januari 30, 2010

Premiär på Draken idag! SHARING: "Här är mitt liv! - 350 Lifestories"


Gomorron Sverige!Idag kl 09.30 spelas vårens första "SHARING" in på Draken i Göteborg. Det blir "Här är mitt liv!" med Erica Palmcrantz Aziz, Susanna Odin, Thomas Herrmann, initiativtagaren Jack Johansson och en hemlig inspirerande känd profil direkt från Göteborgs Internationella Filmfestival  i Drakens foaje på Järntorget.
 

Hemlig Gäst
Direkt från filmfestivalen i Göteborg
Erica Palmcrantz-Aziz
Författare och utbildad rawfoodkock i Kalifornien
Susanna Odin
Opinionsbildare
Thomas Herrmann
Grundare av Open Space Consulting
Jack Johansson
YES!+ lärare och grundare av alltarmojligt.nu


Varje medverkande ges cirka 20 minuter att dela med sig och uttrycka det hon/han känner för, just nu. Livshistorier. Toppar och dalar. Oförutsägbara ögonblick. Sharing. Om t ex Raw Food, planeten, påverkan/att påverka, utmaningar, gemenskap och om drömförverkligande. Alla medverkande får tala till punkt utan att bli avbrutna av varandra eller någon programledare. Inspiration till inspelningen av samtalet hämtas bland annat från http://nomorelullabies.org och http://350.org

SHARING: "Här är mitt liv! - 350 Lifestories" sänds i sin helhet på http://alltarmojligt.nu och http://hallofgreat.ning.com. De bästa delarna av inspelningen erbjuds till Studion Draken och SVT.


Så här går det till:


My Lifestory TV

"Här är mitt liv". My Lifestory TV sänder Indiansamtal från Sverige. I Indiansamtal får de medverkande tala till punkt. Indiansamtal eller "Lyssnarcirkel" har funnits och används av ursprungsfolk som tex Indianer i tusentals år.

Indiansamtal på en äng i Göteborg. Karl, Peter, Johanna, Ylva och Jack delar med sig om att mötas, om att våga tala, om tystnad, om människor, om att ta beslut och samhällsförändringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails