fredag, mars 04, 2011

Eventföreningen alltarmojligt.nu

2010

Fotograf: Mattias Birath

Hej! Jack här, ordförande i Föreningen alltarmojligt.nu. 

alltarmojligt.nu är en ideell förening vars syfte är att bidra till ett tryggare och mänskligare samhälle genom att möta upp människors behov av att känna sig delaktiga och uppleva tillhörighet.

Föreningen vill uppmuntra till vidsynthet och till inställningen att allt är möjligt, samt motverka främlingsfientlighet genom de enkla och kraftfulla mötessätten ”lyssnarcirklar” och ”öppen scen”

Om du har varit med i och gillat våra arrangemang de senaste 10 åren men ännu aldrig varit medlem i föreningen är du välkommen att bli det nu.  Du behövs för föreningens överlevnad. Sätt in 100 kr till Bankgiro nr 658-1862. Skriv namn och emailadress. Medlemskapet i år ger dig vårt Nuhetsbrev
och fri entré till alla våra arrangemang under hela 2011.


Bästa hälsningar JJ & Co- Idag var det också dagen för filmen Home som jag tidigare bloggat om. Kringaktiviteterna pågick hela onsdagen och jag hamnade själv i ett indiansamtal före filmen. Inledningspratare före filmen var Stefan Edman som på ett både filosofiskt och logiskt sätt lyckades med hjälp av svalor bygga en tankebro mellan biografen Drakens tak och en tegelpanna i Sydafrika. Förtröstan är ordet som Stefan Edman avslutade sitt inledningstal med. Förtröstan om att vi kan lösa hoten mot vår glob om vi vill.- Anneli Hulthén 1 september


En film från ovan om vår jord.

 I morse mötte jag två engagerade killar som arbetar för filmen Home. Det är inte vilken film som helst. Den handlar om vilka utmaningar som vårt klot står inför. Än så länge har jag bara sett trailern till filmen men den bådar gott i det avseendet att filmaren är densamma som hade fotoutställningen på Gustav Adolfs Torg för några år sedan då olika delar av världen visades uppifrån. Filmen är också en uppmaning om att se, se vad som händer med vår jord och vår miljö. Jag hoppas att Draken blir fullsatt den 1 september. Det är en ödesfråga som i alla fall inte kommer att försvinna av sig självt.

- Anneli Hulthén 19 augusti
2007

200620052004


2001

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails