lördag, april 04, 2009

GRATTIS! I dag 4 april fyller alla år - TilliT fyller 6 år i dag



Grattis alla som älskar det glada. I dag startlanserar vi Hall of Happy News.

365 personer/företag/organisationer får en gratis present och glädjeansvaret att sprida en valfri positiv nyhet som publiceras på TilliT.info - tidningen och portalen med bara glada nyheter samt på alltarmojligt.nu - Världens största blogg med JJ & Co. 

Hall of Happy News byggs upp som en gigantsisk kändiskalender med glada nyheter i form av bilder/videos producerade och publicerade av födelsedagsbarnen. TilliT världens smartaste tidning ger alla födelsedagspresenten att fritt få möjligheten publicera sin egen glada nyhet på sin bemärkelsedag. 

Vi tackar vår allra första glädjeambasadör. Försäljningsdirektören Markus Olsson på Holmen Paper som kommer att publicera sin glada nyhet på födelsedagen den 1 augusti. 

TilliT har också den äran att gratulera och publicera underhållningsambassadören Thomas Peterssons senaste färska positiva och glada nyhet i Hall of Happy News på www.TilliT.info på Thomas egen födelsedag den 24 augusti! Vi ser fram emot detta! 

Dagen till ära publicerar TilliT sin egen glada nyhet på vår födelsedag. Den glada nyheten är att vi idag startlanserar Hall of Happy News. 

Fakta: Nätverket TilliT startades officiellt 4 april 2003 med ett 17 timmars långt positivt event på Sergels Torg i Stockholm. Ett uppmärksammat och uppskattat evenemang med namnet "Vad är alla män?" 

Läs mer om kändisarna som är TilliTs Vänner 

Text: Födelsedagsbarnet TilliT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails