måndag, augusti 23, 2010

Eventföreningen alltarmojligt.nu

Eventföreningen alltarmojligt.nu arrangerande Sverigepremiären av filmen HOME på biograf Draken den 1 september 2010 tillsammans med Mezca Productions och SaveThePlanet.ax.


alltarmojligt.nu's purpose is to provide A Live Story Experience, encouraging open-mindedness, and to convey the simple and powerful truth that anything is possible right now!

Några av våra tidigare arrangerade events är:

"Indiansamtal" i SVT2 2001
"Allt Är Möjligt Nu!" i Scandinavium 2 juni 2004

"Allt Är Möjligt Nu!" på Ullevi 6 juni 2005
"Allt Är Möjligt Nu!" i Volviahallen 6 juni 2006
"Talking Stick Festival" i Trädgårdsföreningen 6 juni 2007
"Peace Day 08" på Världskulturmuseet den 21 september 2008
"Filmen HOME" på Draken den 1 september 2010

- Idag var det också dagen för filmen Home som jag tidigare bloggat om. Kringaktiviteterna pågick hela onsdagen och jag hamnade själv i ett indiansamtal före filmen. Inledningspratare före filmen var Stefan Edman som på ett både filosofiskt och logiskt sätt lyckades med hjälp av svalor bygga en tankebro mellan biografen Drakens tak och en tegelpanna i Sydafrika. Förtröstan är ordet som Stefan Edman avslutade sitt inledningstal med. Förtröstan om att vi kan lösa hoten mot vår glob om vi vill.

- Anneli Hulthén 1 september


En film från ovan om vår jord.
I morse mötte jag två engagerade killar som arbetar för filmen Home. Det är inte vilken film som helst. Den handlar om vilka utmaningar som vårt klot står inför. Än så länge har jag bara sett trailern till filmen men den bådar gott i det avseendet att filmaren är densamma som hade fotoutställningen på Gustav Adolfs Torg för några år sedan då olika delar av världen visades uppifrån. Filmen är också en uppmaning om att se, se vad som händer med vår jord och vår miljö. Jag hoppas att Draken blir fullsatt den 1 september. Det är en ödesfråga som i alla fall inte kommer att försvinna av sig självt.

- Anneli Hulthén 19 augustiblogg.expressen.se
Huvudpersonerna i politiken i Göteborgs kommun, socialdemokraternas ledare Anneli Hulthén och oppositionsledaren Jan Hallberg (m), bloggar om politiken och livet fram till valet 19 september 2010. Läs Hulthéns blogg här!from 
Åsa Wilske


tilljj@alltarmojligt.nu
datum2 september 2010 16:01
ämneAng: Draken den 1 september - HOME Hållbar film & expo

Tack för ett välarrangerat och berikande arrangemang!

Med vänliga hälsningar / Best regards

Åsa Wilske
Environmental Manager

GÖTEBORGS HAMN AB / PORT OF GOTHENBURG AB

Eventföreningen alltarmojligt.nu
Org nr 802430-9190
c/o 
Jack Johansson
Bögatan 5A
412 72 Göteborg
0703054565
jj@alltarmojligt.nu


Bankgiro nr 658-1862

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails