onsdag, september 05, 2007

TilliT galan 2007 lördagen den 29/9

Göteborg levererar positiva nyheter!

Välkommen att sprida positiva och glada nyheter från Göteborg lördagen den 29 september klockan 19.00 – 22.00 tillsammans kändisar och kända profiler!

TilliT – den ideella gratistidningen och nätportalen med positiva och glada nyheter levererar positiva nyheter i samhället, vilket alla längtar efter och är av yttersta vikt. TilliT har tillsammans med den ideella föreningen alltarmojligt.nu beslutat att göra en gala och manifestation lördagen den 29 sep 2007 med syfte att uppmärksamma positiva nyheter. Målet med manifestationen är också att uppfylla föreningen alltarmojligt.nu:s vision om ett fullsatt Ullevi med öppen scen och lyssnarcirklar för allas lika värde.

Det blir en interaktiv gala där kändisar och besökare får mötas och illsammans dela med sig av och inspirera varandra med de senaste positiva och glada nyheterna i lyssnarcirklar och på en öppen scen.

Vad är en glad nyhet för dig? Du kan ta med dig den senaste positiva nyheten som hänt i ditt liv eller något glatt från världen och föra in i cirkeln, stora som små saker, och allt av lika värde, samtidigt som du får totalt lyssnade från dina medmänniskor.

Genom att delta i galan/manifestationen bidrar alla till att förändra och förbättra medielandskapet vilket ger oss en skönare start på dagen! - För tänk om vi fick läsa glada positiva nyheter i morgontidningen, istället, som gjorde oss goa och glada? Överskottet av biljettintäkterna går till tidningen TilliT. Galan/manifestationen spelas in och sänds på www.tillit.info -nätportalen med bara positiva och glada nyheter. (Galan planeras även att sändas i ett kommande TV-program).

Låt oss tillsammans profilera Göteborg och Göteborgarna som staden och folket som sprider de glada och positiva nyheterna i världen!

Tid: 19.00 – 22.00 lördagen den 29/9
Plats: Pris: 300 kr inkl en positiv nyhet som skickas till tillitgalan2007@gmail.com

Med vänliga hälsningar Jack Johansson och Mikael Engström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails