lördag, september 08, 2007

TilliT galet 007

- En hyperaktiv tackgala med bara positiva nyheter från kända artister, kulturpersonligheter, politiker och dig i lyssnarcirklar och på en öppen scen!

Vad är en glad nyhet för dig? Du kan ta med dig den senaste positiva nyheten som hänt i ditt liv eller något glatt från världen och föra in i cirkeln, stora som små saker, och allt av lika värde, samtidigt som du får totalt lyssnade från dina medmänniskor.

Genom att delta i galan/manifestationen bidrar alla till att förbättra medielandskapet vilket ger oss en skönare start på dagen! - För tänk om vi fick läsa glada positiva nyheter i morgontidningen, istället, som gjorde oss goa och glada? Överskottet av biljett- och sponsorintäkter från galan går oavkortat till den positiva tidningen och mediaportalen TilliT. Galan/manifestationen dokumenteras i bilder, text, ljud och rörliga bilder som publiceras på www.tillit.info - den positiva mediaportalen. (Galan planeras även att sändas i ett kommande TV-program).

Göteborg, 19.00 - 22.00, Lördagen 29/9.

Biljett 300 kr.

För att få köpa en biljett behöver du e-posta en positiv nyhet med bild (helst högupplöst, ok med mobilfoto) till tillitgalan2007@gmail.com

Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails